Neden Facebook Canlı Yayın İzleme Almalıyım?

Neden Facebook Canlı Yayın İzleme Almalıyım?

Neden Facebook canlı yayın izleme almalıyım? Çünkü Facebook canlı yayınlarınızın etkili bir izleyici sayısına ulaşmak isterseniz; canlı yayın izlenme mükemmel fırsatlar sunar! Tam da bu noktada Sosyal Bayi harika fırsatların adresi olarak karşınıza çıkmaktadır. Çünkü Sosyal Bayi pek çok farklı paket fırsatıyla tam da size göre alternatif fırsatlar sunmaktadır!

Facebook, resim ve video yayınlamak üzere hazırlanmış bir sosyal medya platformudur. Platformda yıllar içerisinde çok ciddi değişiklikler yapılmıştır. İlk zamanlar sadece öğrencilerin sosyalleşmesi için yazılmış olan platforma farklı özellikler eklenmiştir. Canlı yayın açma, en yeni eklenen özelliklerindendir. Canlı yayınla, kullanıcılar takipçileriyle anlık paylaşımlarda bulunurlar. Neden Facebook canlı yayın izleme almalıyım? Sorusunu avantajlarını daha önce keşfetmemiş olanlar sorar.

Facebook Canlı Yayın İzleyici Hilesi

Facebook, canlı yayın yapan kullanıcılarına para kazanma olanağı sunmaktadır. İzleyici sayısı fazla olan canlı yayınlar gelir kaynağıdır. Doğal yolları kullanarak canlı yayın izleyicisi kazanmak zor ve zaman isteyen bir durumdur. Ancak izleyici hilesi ile hedeflenen sayıya dakikalar içinde ulaşılır.

Facebook Canlı Yayını Açma

Facebook’un canlı yayın özelliğini kullanabilmek için öncelikle uygulamanın cihaza indirilmesi gerekir. İşletim sistemlerinin mobil mağazalarındaki uygulama ücretsiz olarak indirilir ve kurulur. Kurulma işlemi gerçekleşince uygulama açılır. Uygulamanın üst köşede Canlı butonu bulunmaktadır. Canlı butonuna tıklanarak canlı yayın açılır. Canlı yayın açarken mikrofon ve ses sistemlerinin kaydedilmesine izin verilmelidir.

Facebook Canlı Yayın İzleme Almaya Dair Sorular ve Cevapları

Facebook canlı yayını izleyicileri gerçek hesaplar mı?

Facebook canlı yayın izleme hizmeti çeşitli firmalar tarafından sunulmaktadır. Güvenilir firmalardan alınan izleyicilerin hepsi gerçek hesaplardır. Gerçek hesap olması canlı yayına doğallık sunacağından hiçbir şekilde anlaşılmaz.

Facebook canlı yayın izleme ne kadar sonra aktifleştirilir?

Kullanıcılar istedikleri zaman istedikleri sayıca canlı yayın izleyici satın alabilirler. Satın alınan hizmet 5 dakika gibi kısa sürede aktifleştirilir. Yani 5 dakika içinde bütün izleyiciler canlı yayına katılır.

Canlı yayına katılan izleyiciler ne kadar kalır?

Facebook canlı yayın izleme ile alınan izleyiciler, canlı yayın bitene kadar kalırlar. 60 dakika kalarak hesabın popülerliğini artırırlar.