Facebook İzleyicileri Başka Bir Yayına Gönderme

Facebook İzleyicileri Başka Bir Yayına Gönderme

Facebook izleyicileri başka bir yayına gönderme nasıl yapılmaktadır? Yayın yaparken, canlı yayına gönder düğmesini kullanarak izleyicileri başka bir yayına gönderebilirsiniz. Bu, izleyicinin diğer yayını aramasına ve katılmasına izin veren bir tarayıcı penceresi açacaktır. Bu yöntem, sayfanızın takipçilerini başka bir sayfayla paylaşmanıza olanak tanımaktadır. Bu, zaman tünelinizde daha önce yayınlanmış bir gönderiyi tanıtmak istiyorsanız kullanışlıdır.

Bir Facebook sayfanız varsa, muhtemelen bir şeyler yayınladınız ve bir sürü beğeni aldınız. Peki ya sayfanızı takip eden tüm o insanlar? Neden daha fazla beğeni için onlardan yararlanmıyorsunuz? Bunu yapmanın bir yolu, "Yalnızca Takipçiler" içeriği yayınlamaktır. Bu, yalnızca takipçilerinizin görebileceği içeriktir. Sayfanızdaki katılımı artırmak için yarışmalar, promosyonlar veya özel tekliflerle birlikte kullanılabilir. Özellikle Facebook izleyicileri satın al fırsatlarından yararlanmak her zaman önerilmektedir. Böylece tam da aradığınız özelliklere sahip hizmetlere sahip olabilirsiniz.

Facebook İzleyicileri Başka Bir Yayına Gönderme Fırsatları

Başka bir gönderide yayınlamak, orijinal içeriğinizin bağlantısını paylaşmanıza ve aynı zamanda belirli bir kitleyi hedefleyebilmenize olanak tanıyacaktır. Facebook'ta doğru görünecek şekilde ayarlamak için gereken adımları doğru bir zamanda atıyor olmanız gönderinizin izlenmesini de arttıracaktır. Facebook izleyicileri başka bir yayına gönderme özelliğini aktif etmek için;

  • Facebook hesabınıza giriş yapın ve ekranın sağ üst köşesindeki Sayfa sekmesine tıklayın
  • Sol menüde Gönderi Oluştur veya Fotoğraf/Video Oluştur'a tıklayın, ardından albümlerinizden veya Film Rulonuzdan bir video veya fotoğraf seçin
  • Pencerenin sağ üst köşesinde Daha Fazla Seçenek Ekle düğmesini göreceksiniz. Tıklayın, ardından görünen açılır menüden Başka Bir Sayfaya Gönder'i seçin.
  • Yönettiğiniz başka bir Sayfayı arayın, ardından adını veya kimliğini metin alanına girdikten sonra görünen açılır menünün altındaki Sayfa Seç'e tıklayın.

Neden Facebook Canlı Yayın İzlenme Satın Almalıyız?

Şayet Facebook canlı yayın izlenme satın al fırsatlarından yararlanacak olursanız hızlı bir şekilde izleyici sayınızı arttırabilirsiniz. Burada platform tercihine dikkat ediyor olmanız aynı zamanda beraberinde önemli kazanımları getirecektir. Tam da bu kapsamda Sosyal Bayi üst düzeyde bir canlı yayın izleyici satın al fırsatlarının adresi konumunda yer almaktadır.