Facebook Canlı yayına İzleyici gönderme Nasıl Yapılır?

Facebook Canlı yayına İzleyici gönderme Nasıl Yapılır?

Facebook canlı yayına izleyici gönderme nasıl yapılır? Facebook canlı yayın, hedef kitlenizle etkileşim kurmanın ve onlarla etkileşim kurmanın harika bir yoludur. Facebook canlı yayın, kullanıcıların videolarını platformda yayınlamasına olanak tanıyan ilginç bir Facebook özelliği olarak karşımıza çıkmaktadır.

Facebook platformunda yayınlanan videoyu herkes gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilir ve daha sonra da görüntülenebilir. Bu özellik, Facebook'un hem mobil hem de masaüstü sürümleri için kullanıma sunulmuş olan bir hizmettir. Ancak, Facebook canlı yayınınız için daha fazla izleyici kazanmak istiyorsanız, izlemeniz gereken bazı adımlar vardır:

  • Öncelikli olarak Facebook sayfanıza gitmelisiniz
  • Sonrasında sağ üst köşedeki “Oluştur” kısmına tıklamalısınız
  • Karşınıza çıkan açılır menüden “Canlı Video”ya tıklamalısınız
  • Devamında “Canlı Video Başlat”ı tercih ederek bir sonraki aşamaya geçmelisiniz

Şayet canlı yayınınızın ne zaman ve nerede gerçekleşeceğini ve kimlerin görebileceğini vb. değiştirmek istiyorsanız “Ayarları Düzenle” kısmını seçmek durumundasınız. Yine eğer birden fazla cihazınız varsa (iPad, iPhone) farklı kamera türleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Facebook canlı yayın işleminde her şey ayarlandıktan sonra “Yayınlamayı Başlat” a tıklayarak, canlı yayınızı başlatabilirsiniz!

Görüldüğü üzere Facebook canlı yayın açma işlemi söz konusu olduğu zaman karşımıza farklı aşamalar çıkmaktadır. Şayet siz de Facebook canlı yayın açıyorsanız, iletilerinizin geniş kapsamlı bir kitleye ulaşmanızı istiyorsanız mutlaka Facebook canlı yayın izleyici satın al fırsatlarından yararlanmalısınız!

Neden Facebook Canlı Yayın İzleyici Hizmeti Almalıyım?

Facebook platformunda canlı yayın açıyorsanız, geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyorsunuz demektir. Bunun için profesyonel bir destek almanız tam da beklentilerinizi karşılayacak olan bir hizmeti almanız anlamına gelecektir. Tam da bu noktada Facebook canlı yayın izleyici hizmeti sunan farklı platformların bulunduğundan söz edebiliriz. Burada üst düzeyde bir hizmet sunan canlı yayın izleyici satın al platformunu tercih etmek beraberinde önemli kazanımları getirmektedir.

Sosyal Bayi günümüz koşullarında geniş kapsamlı bir Facebook canlı yayın izleyici satın al fırsatının adresi konumunda yer almaktadır. Özellikle son zamanlarda Facebook canlı yayın izleyici satın alma konusunda geniş kapsamlı bir hizmetin merkezinde yer alan platformumuz tam olarak beklentinizi karşılayan bir hizmetin adresi konumunda yer almaktadır. Böylece ayrıcalıklı fırsatlarla canlı yayın izleyici almanızı mümkün kılmaktadır.